Jukka Koskinen Real Cleanin myynnin johtoon

Jukka Koskinen Real Cleanin myynnin johtoon

Jukka Koskinen (53) on nimitetty Real Clean Finland Oy:n myyntijohtajaksi 1.8.2016 alkaen. Jukka tulee uuteen toimeensa Lassila & Tikanoja Oyj:stä, missä hän toimi Etelä-Suomen kiinteistöpalveluiden aluejohtajana. L&T:n lisäksi Jukalla on kokemusta muun muassa Honeywell Oy:stä, Karto Oy:stä ja Tinatalo Oy:stä.

– Tunnen entuudestaan Real Cleanin ihmisiä ja he tuntevat minut, useiden vuosien takaa. Teimme yhdessä töitä jo L&T:llä, missä työskentelin yli 20 vuotta. Siirtyminen Real Cleanin palvelukseen oli kaikille osapuolille sujuvaa, Jukka kertoo.

Pitkäaikainen ja monipuolinen työkokemus koostuu niin kiinteistöpalveluiden myynnistä, myynnin johdosta, kuin palvelutuotannon päällikkö- ja johtotehtävistä. Lisäksi Jukka hallitsee asiakkuusjohtamisen, sopimusneuvottelut ja johtoryhmä- sekä kehitystyön.

– Olen palvelubisneksen vahva ammattilainen. Ajattelen ja toimin asiakaslähtöisesti –  asiakaslupaus pitää lunastaa joka päivä. Tuon Real Cleanille lisää ruutia myynnin kasvuun. Saan olla mukana kehittämässä yhtiötä koko siivousalan laatuesimerkiksi. Odotan kunnon puurtamista hymyssä suin hienossa Real Cleanin joukkueessa

Julkaistu 21.09.2016.

Uutisarkistoon ››

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje