Markku Hirvonen nimitetty Real Clean Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Markku Hirvonen nimitetty Real Clean Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Markku Hirvonen (56 v.) on nimitetty Real Clean Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 20.3.2014 alkaen. Markku siirtyi uuteen toimeensa Lassila & Tikanoja Oyj:stä, missä hän toimi yksikönpäällikkönä viimeiset 10 vuotta. Sitä ennen hän oli osakkaana Silva Clean Oy:ssä.

– Real Clean on sopivan kokoinen, kehittyvä yritys, jolla on selkeät kasvutavoitteet ja ennen kaikkea ihmisläheinen tapa työskennellä. Tulin tavallaan tuttuun taloon, kun ihmiset ovat pääsääntöisesti samoja kuin aikanaan Silvalla.

Markulla on pitkä kokemus esimiehenä olemisesta. Hän on työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä jo vuodesta 1980 alkaen. Lisäksi hän on osallistunut lukuisiin myynti- ja johtamisvalmennuksiin sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET).

– Minulle on tärkeää, että me kaikki osaamme arvostaa jokaista, joka työskentelee täällä, koska ihmisten kautta yritys joko pärjää tai ei pärjää.

– Aina kannattaa myös muistaa se, että me esimiehet olemme täällä alaisia varten, eivätkä alaiset meitä varten, Markku kiteyttää.

Julkaistu 12.08.2014.

Uutisarkistoon ››

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje