Meillä on iloisia ihmisiä ja hyvä yhteishenki!

Etsimme työkavereita, jotka tekevät töitä innokkaasti ja pilke silmäkulmassa. Haluamme kaikkien viihtyvän, ja meitä yhdistääkin lämminhenkinen asenne työhön, asiakkaisiin ja toisiimme. Kävimme kysymässä työntekijöiltämme, miksi meillä on kiva olla töissä.
Katso video niin tiedät.

”Me huomioimme
työntekijät yksilöinä.”

Kristiina, palveluohjaaja

Tule meille töihin!

Etsitpä sitten päivä- tai iltatyötä tai vaikka tuuraajan paikkaa, Real Clean voi olla juuri sinun työpaikkasi. Meillä saat kunnollisen, kohdekohtaisen perehdytyksen, ja kiinnitämme erityisen paljon huomiota työntekijöidemme viihtyvyyteen. Olemme aktiivinen, oma-aloitteinen ja reilu porukka, joka haluaa tarjota asiakkailleen laatua.

Jos haluat mukaan iloiseen joukkoomme ja olet suomen kielen taitoinen, täytä lomake tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: rekry@realclean.fi

Toimistosiivoojia, pääkaupunkiseutu

Haemme toimistosiivoojia kokopäivätyöhön pääkaupunkiseudun alueelle. Toivomme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä sitoutumista työhön, mutta ennen kaikkea iloista ja reipasta asennetta. Suomen kielen taito ja siivousalan kokemus ovat eduksi, mutta annamme aina kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Täytä alla oleva hakemus.

Porrassiivoojia, pääkaupunkiseutu

Haemme porrassiivoojia kokopäivätyöhön pääkaupunkiseudun alueelle. Toivomme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä sitoutumista työhön, mutta ennen kaikkea iloista ja reipasta asennetta. Suomen kielen taito ja siivousalan kokemus ovat eduksi, mutta annamme aina kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Täytä alla oleva hakemus. rekry@realclean.fi

Toimisto- ja porrassiivoojia iltatöihin, pääkaupunkiseutu

Haemme toimisto- ja porrassiivoojia iltatyöhön pääkaupunkiseudun alueelle. Toivomme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä sitoutumista työhön, mutta ennen kaikkea iloista ja reipasta asennetta. Suomen kielen taito ja siivousalan kokemus ovat eduksi, mutta annamme aina kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Täytä alla oleva hakemus.

Lähetä työhakemus.

Kerro työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja mahdollisesta erikoisosaamisestasi.

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje