Puhtaudessa asenne ratkaisee.

Henkilöstömme koostuu työstään ylpeistä ammattilaisista. Teemme laadukasta jälkeä, arkena tai pyhänä. Jätä siivoaminen ja hygienian ylläpito meidän huoleksemme, niin voit itse keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat. Oli kyseessä sitten toimitilojen ylläpitosiivous, taloyhtiön porrassiivous, muutto, suursiivous tai vaikka ikkunoiden pesu, palvelemme aina samalla ammattitaidolla.

Olemme luotettava kumppani.

Annamme Tilaajavastuu.fi -palveluun tilaajavastuulain edellyttämät tiedot meistä ja alihankkijoistamme.

Pinnat puhtaaksi desinfiointilaitteella

Real Cleanin käyttämät Victory Innovations -desinfiointilaitteet ovat loistava apu puhtaanpidossa sekä koronaviruksen ja muiden tautien torjunnassa. Tasainen spray desinfioi pinnat ja huonekalut niin keittiöissä, vessoissa kuin toimistotiloissa. Palkittu laite takaa turvallisen hygieniatason kahvoista kalusteisiin asti.
Katso lisää videolta >>

Laadukasta jälkeä,
arkena tai pyhänä.

Toimitilojen ylläpitosiivous

Toimistosiivous vaatii silmää ja sydäntä, puhtautta järjestykseen puuttumatta. Palvelemme joustavasti ja laadusta tinkimättä pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat kaikki toimitilan siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme työmme silloin kun se teille parhaiten sopii: päivällä, yöllä, arkena tai viikonloppuna. Aina samalla ammattitaidolla.

Peruspesut Ylläpitosiivoukset Vahaukset
Tarvikkeet Vaihtomatot Pesulapalvelut

Anna auringon
paistaa sisälle asti

Erikoispuhdistukset

Silloin tällöin puhtauden ylläpitoon tarvitaan tavallista järeämpiä toimia. Myös erikoistyöt ovat arkea Real Cleanin ammattilaisille. Nykyaikaisilla laitteilla ja menetelmillä sekä turvallisilla, joutsenmerkityillä pesuaineilla työ sujuu.

Säännölliset erikoispesut ja vahaukset pidentävät pintamateriaalien ikää ja helpottavat puhtauden ylläpitoa. Toimimme teille sopivana aikana, muuta toimintaa häiritsemättä.

Peruspesut Lattioiden vahaus Ikkunoiden pesut
Kokolattiamattojen pesu Muuttosiivoukset Suursiivoukset

Säännöllisellä
siivouksella säästää.

Taloyhtiöiden porrassiivous

Porrassiivoukseen kannattaa panostaa. Hyvin suunniteltu ja oikeilla välineillä tehty yhteisten tilojen siivous pikemminkin säästää kuin aiheuttaa kuluja. Säännöllinen puhdistus ja vahaus säästää pintoja ja pidentää niiden ikää – myös kiinteistön arvo säilyy.

Teemme työmme arkena tai viikonloppuna, laadusta lipsumatta. Kurakelien aikana siivoustaajuutta voi lisätä. Puhtaudesta ei tarvitse tinkiä, viihtyvyydestä puhumattakaan.

Portaikkojen ja hissien siivoukset Yhteisten tilojen puhtaanapito Vaihtomatot
Siivous- ja hygieniatilojen tarvikkeet Joutsenmerkityt puhdistusaineet

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje