Täyden palvelun siivoustalo.

Siivoamme yritykset, kiinteistöt, toimitilat ja taloyhtiöt huippuammattilaisten voimin. Henkilöstömme todella panostaa palveluun – haluamme huolehtia puhtaudesta niin, että asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä omaan toimintaansa.

Toimimme nopeasti, vastuullisesti ja aloitteellisesti. Kehitämme aktiivisesti sekä henkilökuntaamme että toimintatapojamme, asiakkaidemme parhaaksi. Teemme työmme kunnolla, koska puhtaudessa asenne ratkaisee.

Panostamme palveluiden kehittämiseen.

Käytämme vain sertifioituja, kohteeseen sopivia puhdistusaineita, joiden käyttöön henkilökuntamme on koulutettu. Teemme yhteistyötä johtavien pesuaine- ja siivousvälinevalmistajien kanssa – haluamme säilyttää sekä henkilökuntamme että asiakkaidemme toimintaympäristöt viihtyisinä, hygieenisinä ja allergeenittöminä.

Tavoitteenamme on aina varmistaa kiinteistönne arvon säilyminen. Lisäksi käyttämämme siivoustekniikat ja -aineet varmistavat osaltaan asiakkaidemme toiminnan vastuullisuuden, kun ympäristövaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

Säästä oikealla siivouksella.

Meidän jäljiltämme on puhdasta, sillä työntekijämme ovat paitsi tavallisia reiluja ihmisiä, myös vankkoja siivousalan ammattilaisia. Real Clean Finlandin partnereilla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta – ja palava halu palvella sisäänrakennettuna.

Jos meidän mielestämme asiakkaamme siivouksessa on kehitettävää, suuntaan tai toiseen, kerromme kantamme. Olennaista on, että tehdään se, mitä hyvään hygieniaan tarvitaan, yliampumatta.

Real Clean numeroin.

  • Perustettu vuonna 2009
  • Työntekijöitä 120
  • Liikevaihto vuonna 2017 3,8 miljoonaa euroa

Olemme luotettava kumppani.

Annamme Tilaajavastuu.fi -palveluun tilaajavastuulain edellyttämät tiedot meistä ja alihankkijoistamme. Rekisteriseloste

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje