Asiakkaan ääni.

Linnanmäki ja Nettomaster Oy, Helsinki

”Siisteys tukee mielikuvaa laadukkaasta toimijasta.”

Siistissä ympäristössä on mukavampi tehdä töitä ja palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin. Tästä ovat yhtä mieltä niin tunnetun huvipuiston kuin taloushallinnon palveluita tuottavan toimiston henkilökunta. Järjestys ja siisteys on tärkeää myös sekä työturvallisuuden että -motivaation kannalta.

Katso videolta suosittelut ››

Perkkaan Huolto Oy, Espoo ja Kalevala Koru, Helsinki

”Siivoojat ovat kuin lisäsilmät.”

Jokaisella asiakkaalla ja toimitilalla on omat siivoustarpeensa. Taloyhtiössä jo sisäänkäynti on kuin käyntikortti, ja korutehtaalla pöly puolestaan voisi keskeyttää työnteon ja koko tuotantoprosessin ikävällä tavalla. Henkilökunnan tai asukkaiden viihtyvyydellä ja työturvallisuudella on suuri merkitys myös liiketoiminnalle.

Katso video yhteistyöstä ››

Hartwall Capital Oy Ab, sijoitusyhtiö, Helsinki

”Jälki on siistiä ja kaikki hoituu ajallaan.”

Suomalainen sijoitusyhtiö Hartwall Capital osti kulttuurihistoriallisesti merkittävän Lampan talon Helsingin Pohjoisesplanadilta vuonna 2012. Täysin saneerattu suojelukohde on haasteellinen siivottava.

Hartwall Capitalin lähtökohtana oli, että koko talon ylläpitosiivouksesta vastaa yksi yritys. Valinta tehtiin yhdessä ravintolayrittäjien kanssa. Real Clean vaikutti heti alusta asti luotettavalta kumppanilta. Sopimus tehtiin saneerauksen jälkeen elokuussa 2013.

Lue lisää ››

Real CleanPalvelumme

Real CleanOta Yhteyttä

Real CleanTilaa uutiskirje

Real CleanAvoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje